Pre Loader

Online communicatie en websites

/Online communicatie en websites

Flexibel websitebeheer

Als ondernemer wil jij je niet druk hoeven maken over je online communicatie. Wel is de kans groot dat jij een website hebt waar praktische informatie over je organisatie op te vinden is. Maar hoe houd jij die website interessant voor je doelgroep? Wanneer plaats je nieuwe projecten, nieuwsberichten of een blog? Flexibel websitebeheer is voor jou de oplossing. Ik vertel je graag wat mijn aanpak is voor MKB ondernemers waar ik op afstand voor werk.

 

Goede teksten op je website

Goede teksten op je website zijn ontzettend belangrijk. Teksten en afbeeldingen op je site noemen we ook wel content. Met de juiste content bereik je jouw doelgroep veel beter, kun je mensen overtuigen en is je boodschap effectiever. Niet alleen tekst, ook beeld. Een pakkende foto of video met een korte beschrijving zegt in sommige gevallen meer dan een lap tekst. Hoewel die lap tekst met de juiste zoekwoorden natuurlijk wel weer bijdraagt aan je online vindbaarheid, denk aan Google. Conclusie, het is de combinatie van nuttige inhoud en je website actief houden. Je doelgroep moet het snappen en met plezier je website lezen. Pas dan werkt je site goed. Tip: blijf werken aan een interessante en up-to-date website. Daar kan ik je bij helpen.

 

Social media koppelen

Ook kun je met je nieuwe content eenvoudig een koppeling met social media maken. Een pagina op Facebook of LinkedIn, Instagram of YouTube houd je up-to-date door info van je site door te plaatsen in een social media post. Ook hier geldt: tekst in combinatie met beeld. Pakkend, kort en bondig, nuttig, maar het mag eventueel wel wat informeler dan op je website. Social media is snelle media: scrollen, scannen en zichtbaar blijven voor jouw doelgroep. Wel zo leuk om bij te blijven op de socials, maar dat kost tijd. Voor veel bedrijven houd ik de communicatie op gang door het koppelen van social media.

 

Zakelijke teksten schrijven

Nu weet je dat ik je kan helpen bij het op gang houden van je online communicatie. Zakelijke teksten schrijven en websites up-to-date houden is wat ik doe voor veel verschillende bedrijven. Alle online acties voer ik uit vanuit een bedrijfsaccount, ik ben als persoon niet zichtbaar. Wel regel ik dat jouw communicatie-activiteiten, zoals je website, brochures en social media, actueel blijven. Gewoon heel praktisch: ik maak een planning, jij vertelt mij heel kort wat je verhaal is en ik begin met teksten schrijven. Zodra een tekst klaar is controleer je eerst of je het eens bent met de inhoud. Pas daarna plaats ik de nieuwe tekst op je website of socials.

 

Nieuwe website laten maken

Is je site een aantal jaren oud en wil je het liefst jouw website vernieuwen? Ook daar kan ik je bij helpen met een hele praktische aanpak. Ik werk samen met een webbouwer en regel alles van A tot Z voor je. Tegen een heel redelijk tarief, want niemand zit te wachten op onnodig hoge kosten. Wil jij een nieuwe website laten maken? Geef mij een seintje.

 

Bel of kom langs

Lijkt mijn aanpak voor online communicatie, teksten schrijven of websitebeheer jou interessant? Laten we dan eens kijken wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen. Bel gerust voor een afspraak.